Your cart:€ 0.00(0 items) Check yourbonu$
Haku sivustolta:
Tuoteryhmien lista
banner

Viruslääkkeet

Famvir

Geneerinen Famvir

Famciclovir 250mg

Generic Famvir is used for treating herpes zoster infection (shingles). It is also used to treat recurring herpes skin infections in patients who also have HIV infection. Famvir is used in patients who have a weakened immune system to treat recurring cold sores and to treat or suppress recurring genital herpes.

Lisätietoja »
€ 2.45 Tilaa nyt!
Lamprene

Geneerinen Lamprene

Clofazimine 50mg

Generic Lamprene is taken to treat leprosy (Hansen's disease). It is sometimes given with other medicines for leprosy.

Lisätietoja »
€ 2.24 Tilaa nyt!
Rebetol

Geneerinen Rebetol

Ribavirin 200mg

Generic Rebetol is used for treating hepatitis C infection in certain patients when used in combination with interferon.

Lisätietoja »
€ 6.12 Tilaa nyt!
Symmetrel

Geneerinen Symmetrel

Amantadine 100mg

Generic Symmetrel is an antiviral. It is used to prevent or treat certain influenza (flu) infections (type A). It may be given alone or along with flu shots. Generic Symmetrel will not work for colds, other types of flu or other virus infections. This medicine is also used to treat Parkinson's disease and other movement disorders.

Lisätietoja »
€ 0.91 Tilaa nyt!
Valtrex

Geneerinen Valtrex

Valacyclovir 0.5/1g

Generic Valtrex käytetään vyöruusun (herpes zoster), huulirokahtumien (kuumerakkulat tai huuliherpes) hoitoon, sekä sukuelinherpeksen hoitoon tai vaimentamiseen ihmisissä joilla on normaali immuunijärjestelmä. Sitä käytetään myös sukuelinherpeksen vaimentamiseen ihmisissä joilla on HIV-infektio.

Lisätietoja »
€ 2.72 Tilaa nyt!
Zovirax

Geneerinen Zovirax

Acyclovir 200/400/800mg

Generic Zovirax on viruslääke. Se hidastaa herpes-viruksen kasvua ja leviämistä, jotta keho voi torjua infektiota. Acyclovir ei paranna herpestä, mutta se voi vähentää oireita. Acyclovir käytetään herpes-virusten aiheuttamien infektioiden hoitoon. Herpes-virusten aiheuttamat sairaudet ovat sukupuolielinten herpes, yskänrokko, vyöruusu ja vesirokko.

Lisätietoja »
€ 0.52 Tilaa nyt!
Maa, kieli ja valuutta
Lausuntoja
Moi.
halusin vain kiittää teitä nopeasta ja tehokkaasta palvelusta.. tabletit saapuivat juuri kuten oli luvattukin.. Lähetin eteenpäin osoitteenne, en tiedä onko sitä vielä käytetty..
Parhain terveisin... ja hauskaa Pyhän Patrikin päivää Suomesta.. - Kalevi
Lue lisää »

Laskutuksemme on varmistanut:

Secure shopping certificates


Our Special Offer!